Карло Анчелоти подчерта, че е много доволен от състава на

...
Карло Анчелоти подчерта, че е много доволен от състава на
Коментари Харесай

Анчелоти се радва: Този състав на Реал е пълен със звезди

Карло Анчелоти акцентира, че е доста удовлетворен от състава на Реал (Мадрид), с който разполага, и по тази причина не го интересува дали клубът ще успее да притегли нападателя Килиан Мбапе.

" Срещу Леванте би трябвало да повторим това, което направихме против Алавес. Ясно е, че би трябвало да се оправим по-добре през първата част, играейки с повече интензитет и скорост. Ние работим и тимът ми наподобява добре. Можем да създадем един добър мач. Обстановката е доста добра. Мисля, че играчите са стимулирани и съсредоточени върху работата и мачовете. Не се интересуват от трансферния пазар, приказваме си единствено за дуелите, с цел да се приготвяме добре.
 Реал не се отхвърля от Килиан Мбапе
Реал не се отхвърля от Килиан Мбапе

Готви оферта

Колективно мислим единствено за вярната подготовка за мачовете и по какъв начин да създадем приятна атмосфера. Сега я имаме и се надявам това да продължи дълго. Този състав може да се бори за всичко. Тук имаме доста огромни звезди. Няма да изреждам всички, само че имаме доста топ играчи - Тибо Куртоа, Начо Фернандес, Дейвид Алаба, Карим Бензема, Еден Азар... Този състав е цялостен със звезди. Трябва да работим дружно. Звездата, в случай че се бори и за другите, печели титли.

Не знам дали Килиан Мбапе ще пристигна. Не ме интересува какво ще стане. Имам доста добър и мощен състав. Той ми носи огромна наслада. Концентрирам се върху това. Ще изчакаме тези 10 дни, само че сега съм фокусиран върху тима, с който разполагам ".
 Лука Модрич пропуща идващия мач на Реал (Мадрид)
Лука Модрич пропуща идващия мач на Реал (Мадрид)

Няма да го забележим в деяние против Леванте
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР