Кърито е възхитително ястие в средата на седмицата или може

...
Кърито е възхитително ястие в средата на седмицата или може
Коментари Харесай

Гответе къри погрешно – главният готвач разкрива голяма грешка, за която всички сме виновни

Кърито е възхитително ядене в средата на седмицата или може да бъде вкусно, кремообразно лакомство – само че основен готвач показа, че има неточност, която всички вършим, когато изшукаме едно, само че за благополучие това се поправя елементарно.

Понякога на кърито може да му липсва чувството, което обичаното ви ядене за у дома обезпечава, тъй че топ готвачът Джеф Бейкър показа нещо, което би трябвало да изправим в с цел да трансформираме нашите умения за къри - и можете да го измененията за момент. Джеф Бейкър, изпълнителен основен готвач във Farmison & Co, споделя, че грешката, която всички позволяваме, е в това по какъв начин вкарваме подправките, оповестява Daily Star.

Готвачът изясни, че праховете, готовите смеси и сушените подправки, към които всички посягаме в кухнята, рядко ще доведат до ядене с богат усет. За да се възползваме оптимално от вашите подправки, вместо това би трябвало да ги „ темперираме “ в тиган, като ги загреем в горещо олио, с цел да подсилим усета, преди да ги прибавим към ястието. Джеф сподели: „ Да „ темперират...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР