Каримански взе отношение за избора на нов кабинет.Ако дублираме същата

...
Каримански взе отношение за избора на нов кабинет.Ако дублираме същата
Коментари Харесай

Каримански за бюджета: Критиката ми е за липсата на реформи

Каримански взе отношение за избора на нов кабинет.

Ако дублираме същата обстановка, какъв е смисълът кабинетът да бъде заменен с различен. Това да сменим единствено постовете не взема решение проблемите. Това съобщи в предаването " Бизнес.БГ " по Българска национална телевизия депутатът от " ИТН " и ръководител на бюджетната комисия в парламента Любомир Каримански.

Разми се, че в бюджета има извънредно доста пера за бизнеса и хората. Не желая да мисля, че това е избирателен бюджет. И в юни месец приходите се повишават от Данък добавена стойност, от другите неданъчни доходи и това демонстрира, че сме били на прав път, сподели Каримански.

По думите му е бил доста по-консервативен, действителните доходи, върху които може да се стъпи са сред 500-600 млн. лв..

Моята рецензия не беше съсредоточена върху приходната част. Ако съм имал някаква рецензия и тя е била съдържателна, се основава на неналичието на промени. Това е моята рецензия, тя не е била всъщност, че няма да бъде изпълнена приходната част, съобщи Каримански. По думите му не е подлагал на критика Асен Василев и за рамката на дълга, която се усилва.

Изтъкна, че е можело в ръководството да има по-добър разговор, по-съдържателен, написа Novini.bg.

Той не изключи, че в даден миг може да се стигне до увеличение на налози и осигуровки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР