Кариерата на Кели Убре-младши в Голдън Стейт не започва никак

...
Кариерата на Кели Убре-младши в Голдън Стейт не започва никак
Коментари Харесай

Заместникът на Клей Томпсън влезе в историята с ужасната си ефективност

Кариерата на Кели Убре-младши в Голдън Стейт не стартира по никакъв начин добре. 25-годишното крило бе привлечено от управлението на " войните " с мисълта да замести ненапълно контузената звезда Клей Томпсън, само че за момента това не се получава. Убре е вкарал общо 9 точки в дебютните си два дуела с екипа на Главно следствено управление (на МВР), само че успеваемостта му е потресаваща.

Kelly Oubre is the first player in NBA history to go 0-11 (or worse) from 3-pt range in his team's first 2 games of a season.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) Бившият състезател на Вашингтон и Финикс се трансформира в единственият баскетболист в историята на НБА, който е най-малко 0/11 при опитите си от далечно разстояние в първите си два мача от сезона, сочи статистиката на ESPN. Убре записва шест пропуща от тройката в мача против Бруклин и още пет през вчерашния ден против Бруклин.

Kelly Oubre is now 0/19 on non-dunk field goal attempts this season.
— Jake (@SuperiorNBA) През предишния сезон крилото записа върховите в кариерата си 18.7 точки и 6.4 битки с екипа на Финикс и евентуално ще му би трябвало време да свикне със стила на игра в Голдън Стейт. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР