Кариерата му върви към закономерен край, защото годинките не са

...
Кариерата му върви към закономерен край, защото годинките не са
Коментари Харесай

Никой Не Очакваше Да Е Той, Но Покори Върха! Вижте Кой Ще Е Първият Футболист Милиардер В Историята! Не Е Меси, Това Е Самият

Кариерата му върви към законосъобразен край, тъй като годинките не са малко. Но това несъмнено не е финалът на Фламини като воин от новините. Историята му е страхотна.

Той може би в никакъв случай не е бил футболна звезда, а по-скоро - някой, който тичаше и се бореше по терена и за тези, които са звезди. Но пък, куриозно или не, може да се трансформира в първия футболист, станал милиардер.

За какво приказваме?

Фламини бе в " Арсенал ", преди през 2008-а да премине в " Милан " и да срещне един доста значим човек на следващия коктейл за спортни и бизнес персони в Милано. Името му е Паскуале Граната.

" Двамата си допаднахме като мислене, той е същият запалянко като мен - споделя футболистът. - Показа ми опция и дружно се заехме да я осъществяваме ".

Двамата основават компанията GF Biochemicals и влагат съществени пари в изследователска активност. Според Фламини - по над 2 милиона евро са дадени от него и Паскуале в търсене на " огромния пробив ". В специфична лаборатория в градчето Касерта работят 80 чиновници на компанията, а общо по веригата в търсенето на " нещото " са ангажирани над 400. Храни ги инвестицията на Фламини и колегата му.

След 6 години търсене, компанията разгласи през 2015-а, че е първата в света, основала и патентовала изработването на огромни количества левулинова киселина. Това е една от 12-те молекулни първични материали, които са посочени като сурогат на петрола във всичките му форми. Смята се, че киселината може да е най-ефективна база за произвеждане на биодизел и други горива.

Рано е да приказваме за гражданска война, само че към този момент има голям интерес, сондажи и - евентуално - огромни поръчки към GF Biochemicals от целия свят. А енергийното министерство на Съединени американски щати дефинира този бизнес като крайъгълен и комуникира с компанията в Касерта.

Патентованото изобретение на Фламини и Граната може да отвори пазар, чиято обща стойност да надвиши 20 милиарда евро. И огромните пари ще са за тях, в случай че те съумеят да облекат в контракти откритието и създаването си. Разбира се, ще се появи конкуренция. Но първите са Фламини и Граната.

" Не споделих даже на брачната половинка ми - разкрива Матио, който е учил химия в университета в Марсилия. - Не се притеснявах, че ще изгубя милиони. Бях сигурен, че това е бъдещето и ние можем дружно да го създадем. Невероятно горделив съм, че ние сме първите, които го постигнахме. "

От 2015-а GF Biochemicals стартира произвеждане и комерсиално разпространяване на новия артикул, написа дир.бг. Парите ще потекат към Матио и Паскуале, наподобява. Е, дали ще станат милиардери, зависи от доста неща и това по какъв начин ще се развие пазарът.

Любопитно, Фламини продължава да е разпален по това да играе футбол, а не да седи по през целия ден в офиса. " Никога не е пречило на концентрацията ми - подвига плещи френският халф. - Бизнесът си е бизнес, футболът е огромната ми пристрастеност. Разбира се, слушам майтапи от момчетата в тима по тематиката, само че това е обикновено. Приемам го със смях. ".

Ако левулиновата киселина се окаже в действителност " петролно злато ", французинът ще може да си разреши не просто да играе за който желае клуб в света, а... да си купи подобен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР