Кардиологичната болница в София “Проф. д-р Александър Чирков продължава да

...
Кардиологичната болница в София “Проф. д-р Александър Чирков продължава да
Коментари Харесай

Драмите в болница Чирков не спират, Генчо Начев не дава на никой друг да оперира

Кардиологичната болница в София “Проф. доктор Александър Чирков ” продължава да се тресе от кавги. Служителите всеобщо за съветвани за свое положително да поставят парафа си в подписката за промяна на името на лечебното заведение назад на " Св. Екатерина ".
 
Вътрешни хора споделят, че се ползват разнообразни форми за напън, написа " Фрог нюз ". Една част от личния състав се заплашва с уволняване, друга пък с понижаване на заплатите. На трети им се “обещава ”, че няма да порастват в професионален проект и ще стоят надалеч от операционните зали.

Именно по тази причина доста хора, които към този момент са се подписали под настояването за изтриване на името на проф. Чирков от наименованието на болничното заведение намерено споделят пред сътрудници и близки, че не се усещат добре от постъпката си.

Атмосферата става все по-напрегната и по други аргументи. Една от тях е, че се е върнала остарялата процедура някогашният към този момент началник на болничното заведение проф. Генчо Начев да оперира, а сътрудниците му единствено от дъжд на вятър да хващат скалпела. Твърди се, че и за това има отработена скица. Човек от междинния медицински личен състав се среща лице в лице с пациентите, с цел да ги “съветва ”, че би трябвало да изберат  Начев да ги оперира

Преди седмица пред БТВ на въпрос по какъв начин по този начин е получил за три години 1 млн. лв. хонорар отвън заплатата си, Начев, публично прочут като най-богатия шеф на болница, изясни: " Хората са ме избирали. Те са попълнили декларация. Не може принудително да попълниш една декларация, че желаят мен ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР