карди: Черно море(архив), ПетелИзпълнителният директор на общинската фирма Пазари“ ЕАД

...
карди: Черно море(архив), ПетелИзпълнителният директор на общинската фирма Пазари“ ЕАД
Коментари Харесай

Шефът на общинските пазари във Варна отговори на Гуцанов от БСП: Фирмата е на загуба заради пандемията, иначе е супер ликвидна

карди: " Черно море " (архив), " Петел "

Изпълнителният шеф на общинската компания „ Пазари “ ЕАД във Варна Недко Радев отговори на острите рецензии на водача на Българска социалистическа партия в града и региона Борислав Гуцанов. Преди дни социалистът разяснява, че сдружението заслужава анти премия като „ Златната малинка “ поради това, че е на загуба, като единственото ѝ обвързване е да събира наеми.

Радев, който беше персонално посочен от Гуцанов като причина за загубата, съобщи, че водачът на БСП-Варна тиражира неистини. Ето неговият отговор на обвиняванията:

„ По мотив коментара ви за компания „ Пазари “ ЕАД и тиражираните от вас неистини, ще ви отговоря, че компанията приключи предходната 2020г. на загуба от 186 000 лв., заради обстоятелството, че поради пандемията от Ковид 19 магазините за промишлени артикули, по решение на регионалния щаб и заповед на кмета, бяха затворени за 2 месеца и компанията загуби доходи от наеми в размер на 260 000 лв.. Въпреки това, компанията е супер ликвидна и разполага със лични парични средства в размер на 4 500 000 лв., като тази компания в никакъв случай не е разполагала с подобен финансов запас. Освен това,през последните 5 години,фирмата направи вложения в размер на 1 000 000 лв.. Също по този начин подари 55 000 лв. на Варненска Света митрополия и 75 000 лв. на Онкоболницата в кв. „ Аспарухово% за съоръжение на Ковид отделението ѝ.

Недко Радев

Изп.директор на компания „ Пазари “

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР