Карантината, под която бе Реал Мадрид, вече изтече. Вчера изтече

...
Карантината, под която бе Реал Мадрид, вече изтече. Вчера изтече
Коментари Харесай

Карантинният период на Реал Мадрид приключи

Карантината, под която бе Реал Мадрид, към този момент изтече. Вчера изтече и наложеният от испанските здравни управляващи 15-дневен интервал на цялостна изолираност на всички в клуба поради позитивния тест за ковид на баскетболиста Трей Томпкинс. Футболният, баскетболният и други спортни отбори на клуба споделят една и съща база, което наложи тази мярка. Тя важеше общо за 750 души. Добрата вест е, че нито един футболист на „ кралете “ не е диагностициран с вируса.

В момента Испания е в най-тежкия интервал от рецесията до момента с рекордните 769 умряли за последното денонощие. Общо смъртните случаи в страната са 4858, а инфектираните са 64 059, твърди „ АS “.

Всички футболисти на Реал са изолирани по домовете си и извършват напътствията на треньорите по физическа подготовка. Те са инструктирани незабавно да се свържат с медицинския щаб, в случай че усетят някакво неразположение.

Стадионът „ Сантиаго Бернабеу “ пък беше възложен на здравните управляващи, които да го употребяват за център за санитарни консумативи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР