Каранга не е първият, няма и да е последният чужденец,

...
Каранга не е първият, няма и да е последният чужденец,
Коментари Харесай

Гъз глава затрива!

Каранга не е първият, няма и да е последният чужденец, подвизавал се в наш тим, който в един миг стартира да извива ръцете на работодателите си. Нали помните преди петнайсетина години по какъв начин един различен бразилец – Лео Лима, дойде в ЦСКА с възторг на звезда. И след къс престой на „ Армията ” си събра багажа дружно със сънародника си Родриго Соуса и двамата изчезнаха.

Каранга обаче дебаркира в България не с подобен статут. Той беше господин Никой, въпреки че притежаваше и има голям капацитет. ЦСКА обаче го откри за европейския футбол, даде му трибуната, даде му терена, на който да покаже кой е. И в този момент, в символ на „ признателност ”, Фернандо реши да се прави на Меси и Роналдо, тропайки по масата, настоявайки за още пари или за мълниеносен трансфер в чужбина.

До момента в ЦСКА не разкриват коя е същинската причина за отсъствието на Каранга. Но по всичко проличава, че той сигурно не е останал в родината си, с цел да урежда някакви имотни несгоди. Неволите са на друго място. В главата му. Същата тая глава, с която Фернандо наказваше противниците си през есента, в този момент желае да избяга от „ Армията ”.  Само че бразилецът евентуално не знае една остаряла българска сентенция. Тя е малко цинична, само че извънредно настояща за неговия случай: „ Гъз глава затрива! ”.

Историята нееднократно ни е показвала, че такива като Каранга се провалят с гръм и тропот, откакто са избягали с... гръм и тропот ЦСКА. Бягат и сякаш отиват на по-добро място, където да се развиват и да лапат повече пари. Ама там затъват ли затъват в блатото на посредствеността. Заради лакомията си...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ 
 ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР