Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон има да мисли върху не

...
Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон има да мисли върху не
Коментари Харесай

Заляха Буфон с оферти

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон има да мисли върху не една оферта, осведоми " Тутоспорт ". СуперДжиджи има най-малко четири разновидността за своето бъдеще от идващото лято. Очаква се именитият вратар, който ще навърши 40 години през януари, да смъкна ръкавиците след международното състезание в Русия. Той към този момент разгласи, че не счита да става треньор, когато каже " Адио " на футболния терен.

От Юве към този момент са предложили на Буфон място в Борда на шефовете на клуба, въпреки към момента да не е конкретизирано каква тъкмо ще бъде ролята на международния първенец. В същото време Джиджи е получил оферта за пост в Италианската футболна федерация. Той влиза още в сметките на президента на ФИФА Джани Инфантино, който може да го вземе на значима служба в Цюрих.

Любимецът на тифозите, който към момента не е печелил Шампионската лига, може и да продължи да пази. В Италия се твърди, че интерес към него има от страна на американския отбор Ню Йорк Сити. Клубът от MLS желае да продължи да има италианска звезда в състава на Патрик Виейра. Към днешна дата това е Андреа Пирло, който обаче ще се откаже след края на сегашния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР