Капитанът на ВК Нефтохимик 2010 – Иван Станев, говори пред

...
Капитанът на ВК Нефтохимик 2010 – Иван Станев, говори пред
Коментари Харесай

Иван Станев: Лесни групи и лесни съперници в Шампионската лига няма

Капитанът на ВК Нефтохимик 2010 – Иван Станев, приказва пред формалния уебсайт на клуба, откакто позатихнаха страстите от класирането на носителите на купата ни за втората фаза от квалификациите за Шампионската лига.

Според него няма лесни съперници в конкуренцията.

„ В дните от неделя се наслушах на доста отзиви, че със сме отишли в по-трудната група от втория кръг – с Олимпиакос, Аркада Галац, Прометей, а другата – със сръбския Партизан, испанския Лас Палмас и Инсбрук (Австрия), била по-лесна. Лесни групи и лесни противници в Шампионската лига няма! Това би трябвало да е ясно. Аз го знам, тъй като съм минал през редица мачове и мога да уверя всеки, че е по този начин. От друга страна при една такава загуба като от Будва, за която аз персонално нямам пояснение, се виждат грешките, които не би трябвало да допускаш още веднъж в бъдеще. Това е може би най-положителната страна на едно сходно проваляне “, сподели разпределителят, който е и играещ помощник-треньор.

Нефтохимик ще се бори за в Румъния от 10 до 12 ноември. Първият отбор в шампионата сигурно печели място в същинската фаза на Шампионската лига, нашият тим може да се класира и като втори, в случай че е с по-добри индикатори от подгласника на спечелилия в другата група.

Утре на Нефтохимик следва да изиграе втория си мач за шампионата – като посетител на Добруджа. Срещата е от 17,30 часа в зала „ Добротица “.

„ Влизаме в месец със сбит цикъл, тъй като поради Шампионската лига ни бяха отсрочени два мача от нашето състезание – с Раковски и Берое. Ще играем съвсем през три дни – настрана в Шампионската лига в Румъния играем три дни подред, ще имаме доста пътувания. Но по тази причина сме 14 души. Аз да вземем за пример доста се веселя, че на моя пост имам до себе си подобен човек като Светослав Станков. Той има качества, изгаря от предпочитание, постоянно можеш да разчиташ на него “, приключи 38-годишният Станев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР