Капитанът на Уотфорд Трой Дийни, който беше един от най-яростните

...
Капитанът на Уотфорд Трой Дийни, който беше един от най-яростните
Коментари Харесай

Убедиха бунтаря Дийни да поднови тренировки

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни, който беше един от най-яростните съперници на " план рестарт ", ще възобнови тренировки, откакто е бил уверен от доктор Джонатан Ван-Там, заместник-главният медицински шеф в държавното управление, че това е безвредно.

" Казах само, че няма да се върна още първата седмица, а хората го възприеха по този начин, все едно в никакъв случай няма да го направя. Аз съм капитан на тим от Премиър лийг. Не си правя работата, в случай че седнал съм у дома и споделям на играчите: " Спечелете този мач за мен, а аз няма да върша нищо. " Всеки, който ме познава, знае, че в никакъв случай не се тревожа от провокации. Но всеки, който ме познава, също знае, че фамилията е най-важното за мен.

Джонатан се оправи доста добре. Не единствено тъй като отговаряше на въпросите ни, само че и тъй като бе задоволително почтен от време на време да споделя, че няма отговор. Последният ни диалог бе в петък и тогава той имаше доста повече информация, доста по-детайлни разбори. Той просто ме извърши с убеденост, че прави всичко допустимо да разполагаме с цялата информация. Рисковият фактор ще се сведе само до играчите ", съобщи Дийни.

Нападателят показа, че откакто е изразил обществено позицията си, е станал обект на много експанзия както във виртуалното пространство, по този начин и на улицата: " Видях мнения, в които ми споделяха: " Надявам се синът ти да се разболее от ковид ". Във времена, в които психологичното здраве е толкоз значима тематика, всички споделят, че би трябвало да приказваме. Дани Роуз и аз говорихме, само че получихме доста удари поради това ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР