Капитанът на Уелс Гарет Бейл сподели, че скокът му в

...
Капитанът на Уелс Гарет Бейл сподели, че скокът му в
Коментари Харесай

Лос Анджелис ФК официално представи Бейл, той се цели в Евро 2024 и Мондиал 2026

Капитанът на Уелс Гарет Бейл показа, че скокът му в Мейджър Лийг Сокър (МЛС) му дава най-хубавия късмет да играе на Европейското състезание през 2024 и даже на Световното две години по-късно. Дългогодишното крило на Реал Мадрид и Тотнъм бе публично показано в понеделник след първата си подготовка като състезател на Лос Анджелис ФК, където парафира контракт до 2023, само че се надява на по-дълъг престой.

„ Имам доста години пред себе си. Не мога да дойда тук просто за шест или 12 месеца. Дойдох тук, с цел да бъда в тима допустимо най-дълго “, стартира той.

Be warned,. |
— LAFC (@LAFC)
Петкратният победител в Шампионската лига даде да се разбере, че приключението му в МЛС не е планувано като спирка по пътя към отричане от спорта.

„ Искам да се оправя допустимо най-добре и да се опитам да оставя отпечатъка си върху това състезание, върху този отбор. Очаквам с неспокойствие бъдещето, не е просто нещо малко “.

Бейл, който навършва 33 в събота, вижда МЛС като най-хубавия му път да играе за Уелс оттатък тазгодишното международно състезание, първо за страната от 64 години насам. Целта му е да играе на Евро 2024 и на Мондиала през 2026, който ще бъде признат от Съединени американски щати, Мексико и Канада.

„ Това ми дава и най-хубавата опция да отида на идващото европейско състезание, може би даже по-далеч, тъй че проектът ми е да работя интензивно. Имаме страхотни планове за в бъдеще, които ще ме вкарат в инерция и да се надяваме, че ще устоя колкото се може по-дълго. Това, че съм тук, ми дава най-хубавия късмет да стигна Европейското – и може би даже Световното. Това е задачата ми. Усещам, че съм тук, с цел да бъда с огромна роля “, продължи уелсецът.

GB11
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР