Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей даде мнението си

...
Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей даде мнението си
Коментари Харесай

Матей: Едно на едно при дузпите, сега напрежението е върху Лудогорец

Капитанът на ЦСКА - София Юрген Матей даде мнението си след триумфа с 1:0 над Локомотив (Пловдив). Защитникът стана воин на мача, вкарвайки победния гол в мрежата на " смърфовете ".
 Забележителна факлеада на Забележителна факлеада на " Армията "
" Мисля, че с тях постоянно е мъчно. Мисля, че имахме опция за още един гол и щеше да е по-лесно за нас, само че не го направихме и беше по-трудно. В края на краищата взехме три точки. През първата част имахме цялостен надзор, трябваше да създадем повече, само че и през втората част, когато беше по-трудно. Момчетата начело се раздават доста, благополучен съм от това, което вършат, постоянно носят успехите. Характерът е една от главната аргументи да сме на върха сега, всеки е подготвен да се борим, желаеме да се борим един за различен - мисля, че това е най-силното ни качество. 
 ЦСКА - София излезе на върха, още веднъж странни съдийски решения ЦСКА - София излезе на върха, още веднъж странни съдийски решения
Ситуацията с Димитър Илиев ли? Ако бях с бяла фланелка през днешния ден, щях да съм доста сърдит на рефер. Трудно е. През първата част имаше сходна обстановка с Енес, това също можеше да бъде дузпа. Едно на едно. Това е миг на шанс. Имаше доста други, в които съдията играеше против нас. Щастлив съм от рефера през днешния ден, дано по този начин го кажа. В доста мачове играхме против съдиите и те щяха да дадат тази дузпа, даже за по-малко. Но в случай че не дадат за нас през първото полувреме, е добре да не дадат и втората през втората част. 

Днес в Германия имахме страховит образец - те имат сложни мачове, ние също. Сега напрежението е върху тях на следващия ден, сезонът не е завършил до последния мач ", сподели Юрген Матей.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР