Капитанът на Тотнъм Уго Лорис демонстрира може би обезкуражаваща за

...
Капитанът на Тотнъм Уго Лорис демонстрира може би обезкуражаваща за
Коментари Харесай

Лорис рязко смени плочата: Тотнъм няма шанс за титлата

Капитанът на Тотнъм Уго Лорис показва може би обезкуражаваща за някои почитатели на отбора смяна в мнението си единствено в границите на броени седмици. Френският национал в този момент съобщи, че не вижда метод, по който „ шпорите” да се преборят за купата във Висшата лига, защото нещо им липсва.

Само преди към 2 седмици опитният пазач обясняваше намерено по какъв начин огромните кандидати за оценката – Манчестър Сити и Ливърпул – би трябвало да се опасяват от тима на Маурисио Почетино . Това се случи в дните след равенството 2:2 в дома на настоящия първенец на Англия. „ Шпорите” не съумяха да надградят на този резултат, защото в идващия кръг конфузно паднаха с 0:1 от Нюкасъл, а в последния изпуснаха задатък от 2:2 против кръвния зложелател Арсенал, който стигна до реми 2:2.

През сезон 2018/2019 Тотнъм приключи на четвърто място в крайното класиране, само че с закъснение от 27 точки по отношение на Сити. На 1 юни отборът се оказа съкрушен от Ливърпул (2:0) и във финала на Шампионската лига. През актуалната акция и Сити, и Ливърпул не показват оттегляне във формата си, което се явява съществена причина за скептицизма на Лорис.

„ Ливърпул и Манчестър Сити разполагат с опит и са доста конкурентни”, съобщи 32-годишният французин. „ Мисля, че сега на нас нещо ни липсва. Ще чакаме да забележим по какъв начин ще се развие сезонът по-нататък, тъй като във футбола събитията бързо се трансформират.”

„ Най-важното е да се фокусираме върху нас самите, да трупаме точки и неизменност в лигата. После ще забележим къде се намираме в таблицата през март и април. Тогава настава времето, когато можеш да спечелиш или загубиш място в Европа. В сегашния миг не бихме желали да губим фокус, като отговаряме на сходни въпроси”, добави Лорис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР