Капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини е уверен, че успехът на

...
Капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини е уверен, че успехът на
Коментари Харесай

Капитанът на Рома хвали Моуриньо

Капитанът на Рома Лоренцо Пелегрини е убеден, че триумфът на отбора значително се дължи на старши треньора Жозе Моуриньо.

Италианският състав се класира за финала в шампионата Лига Европа откакто в профил немския Байер Леверкузен с общ резултат 1:0 от двата мача на полуфиналите.

Пелегрини уточни португалския експерт като индивидът, виновен за „ образа на Рома “, който е оказал помощ на тима да доближи до финали в европейските клубни шампионати в два следващи сезона.

„ Той е друг. Кара те да осъзнаеш значимостта на мача. Дойдохме тук и всеки знаеше какво би трябвало да прави “, разяснява Лоренцо Пелегрини пред телевизия Sky Sport Italia след равенството 0:0 в реванша в Леверкузен.

„ Изучаваме съперника и се организираме. Особено в Европа се вижда какво ни носи треньорът. Моуриньо е създателят на характерностите, които ни отличават. Има доста неща, в които Рома може и би трябвало да напредва. Но никой не може да отхвърли нашата отдаденост и жертвоготовност на терена. Байер е мощен тим, владее чудесно топката и трябваше да ни нападна, само че ние се държахме дружно и надделяхме “, сподели още футболистът на гранда от Рим.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР