Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос заяви, че има добри

...
Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос заяви, че има добри
Коментари Харесай

Рамос: Отношенията ми с Жерар Пике са много добри

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос съобщи, че има положителни персонални връзки с Жерар Пике и не приема отношението на публиката по време на тренировката на тима към играча на Барселона. Както е известно, Пике бе порицан поради това, че е безапелационен покровител на провелия се на 1-и октомври референдум в Каталуня за самостоятелност от Испания.

Личните взаимоотношения сред двамата са обект на съществено внимание от почитатели и медии от много време, само че двойката в центъра на защитата работи съвършено при спечелването на международната купа през 2010-а и на Европейската през 2012 година.

" Ние сме на един и същи транспортен съд. Джери към този момент ви сподели, че имаме положителни връзки с него, макар характерите ни и метода, по който се усеща всеки от нас, съобщи Рамос пред публицистите, гостували в лагера на Испания.

Тренировката на националния тим на Испания в Аликанте беше прекъсната, откакто публиката освиркваше мощно бранителя на Барселона. Феновете бяха гневни, че Пике е дал своя вот на оповестения за противозаконен референдум. Той също по този начин прикани полицията да спре да бие жителите по улиците на Барселона, а тук Рамос се съгласи с него и съобщи, че показаните картини са доста грозни.

" Като испанец, аз въобще не одобрявам имиджа, който сега нашата страна има в света. Надявам се, че всичко това ще свърши бързо и ние ще продължим да си живеем в свободна и демократична страна, съобщи Рамос.

Испания върви към класиране на финалите в Русия следващата година, като през днешния ден играе с Албания в Аликанте, а в понеделник ще гостува на Израел в Йерусалим. Една победа в двата мача ще подсигурява 1-ото място на Ла Фурия.

" Ние се интересуваме сега само от мача с Албания. Има задоволително неща, които ни занимават. Иначе посрещането в Аликанте беше доста положително и играчите се усещат удобно, съобщи още Рамос.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР