Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо обяви, че не планира скоро

...
Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо обяви, че не планира скоро
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо иска да играе за Португалия и на ЕВРО 2024

Капитанът на Португалия Кристиано Роналдо разгласи, че не възнамерява скоро да се отхвърля от националния тим. 37-годишният нападател има предпочитание да играе за страната си и на Европейското състезание през 2024.

“Надявам се да съм част от отбора още няколко години. Все още имам голяма мотивация. Пътят ми в националния тим не е завършил ”, сподели Роналдо, който има 189 мача с фланелката на националния тим.

“Разполагаме с доста качествени млади футболисти. Предстои международно състезание, а аз желая да играя и на идващите европейски финали ”, съобщи Роналдо на гала, на която Португалската футболна федерация му връчи специфична премия за върха за най-вече голове с екипа на народен тим - 117.

Освен нападателя на Манчестър Юнайтед, повече от 100 попадения за своята страна има единствено иранецът Али Даеи.

Старши-треньорът на Рома Жозе Моуриньо, който беше ментор на Роналдо в Реал Мадрид, също участва на церемонията. Сред формалните посетители бяха и полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш и бранителят на Манчестър Сити Рубен Диас. 

Петкратният притежател на Златната топка съобщи още, че е горделив да завоюва премията за най-хубав голмайстор на националните тимове за страната, която обича.

„ Благодаря още веднъж на всички мои съотборници, треньори, моето семейство, другари и всички мои почитатели, които ми помогнаха да реализира това ужасно достижение ",
добави Роналдо.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР