Капитанът на Нефтохимик Цветомир Цонков заяви, че слабото начало на

...
Капитанът на Нефтохимик Цветомир Цонков заяви, че слабото начало на
Коментари Харесай

Цветомир Цонков: Нефтохимик не беше агресивен, нищо не ни се получи

Капитанът на Нефтохимик Цветомир Цонков съобщи, че слабото начало на неговия отбор в дуела против Септември е предопределила загубата с 0:2 в 7-ия кръг на Втора лига . 38-годишният полузащитник съобщи, че актуалният сезон ще бъде ориентиран към укрепването на бургаския клуб във втория ешелон на родния футбол.

„ Лошо потегли мачът. Отборът, който през днешния ден влезе по-добре, той завоюва. Септември бяха доста по-добре първоначално и закономерно победиха”, разяснява Цонков.

„ С петима бранители се опитахме да изненадаме тима на Септември. Не се получи, по тази причина минахме в нормалната си скица. През второто полувреме опитахме всичко, само че не ни се получи.”

„ Може да се каже, че имаше прекалено много почит от наша страна. Когато не излезеш нападателно, с цел да не може да ти се противодейства първоначално, няма по какъв начин да се получи. Отборът ни тази година би трябвало да се укрепи, да си стъпи на краката крепко. Трябва да се утвърдим в групата. За в бъдеще ще забележим какво ще стане.”

„ Играем мач за мач. Пожелаваме си нещата да стават все по-добре”, приключи Цонков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР