Капитанът на националният отбор по футбол на Сърбия Александър Коларов

...
Капитанът на националният отбор по футбол на Сърбия Александър Коларов
Коментари Харесай

Бурният любовен живот на сръбския капитан Александър Коларов

Капитанът на националният тим по футбол на Сърбия Александър Коларов от години е съществена тематика на сръбските таблоиди, написа македонският уебсайт Кurir.

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Jun 26, 2018 at 6:21am PDT

От години той е женен за Весна Коларова, с която имат две деца, само че наподобява, че през цялото това време тя не е била единствената жена в живота му. Британските таблоиди свързваха името му с хубавицата Кристина още до момента в който бекът играеше в британския Манчестър Сити.

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Jun 27, 2018 at 6:09am PDT

Според сръбските медии Коларов водил цели 8 години паралелна връзка с Весна и Кристина, а преди три години втората също му родила дете - наследник. Наивната приказка почнала като случка, само че скоро по-късно сръбският футболист се влюбил в Кристина и даже наел апартамент, с цел да могат двамата да се виждат по-лесно.

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Feb 23, 2018 at 4:43am PST

Съпругата му няколко пъти го напускала, само че най-после постоянно се прибирала при него още веднъж и още веднъж. Когато Кристина му родила наследник, Коларов и фамилията му не признали обществено за бебето, само че в последна сметка футболистът го признал. По време на бременноста й той я напуснал. Днес Кристина е самотна майка и постоянно разгласява фотоси на бебето си в Instagram. Самият Александър в никакъв случай не е коментирал обществено тази тематика, брачната половинка му също.

A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on Jun 12, 2016 at 5:34am PDT

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР