Капитанът на националния отбор на АржентинаЛионел Меси вярва, че тимът

...
Капитанът на националния отбор на АржентинаЛионел Меси вярва, че тимът
Коментари Харесай

Меси: Не сме фаворити, но сме сред кандидатите да спечелим Мондиал 2022

Капитанът на националния тим на АржентинаЛионел Меси има вяра, че отборът му има положителни шансове да завоюва купата на Мондиал 2022, макар че не го дефинира като един от фворитите.

“Албиселесте ” ще дойде в Катар със самочувствието на тим, спечелил Копа Америка през предходната година, когато се наложи във финала над домакина Бразилия.  Нападателят има вяра, че това е повратна точка за отбора след няколко години на пропуснати шансове.

" На Световно състезание може да се случи всичко. Мачовете са доста тежки. Фаворитите не всеки път печелят. Не знам дали сме любимци, само че Аржентина постоянно е измежду претендентите поради историята си. Дори в този момент повече поради интервала, само че не сме любимец. Мисля, че има други тимове, които са над нас ", разяснява Меси пред ESPN.

Аржентина ще играе против Обединените Арабски Емирства в контрола през ноември, преди да се изправи против Саудитска Арабия в първия им мач на Мондиала на 22 ноември. Мексико и Полша са другите тимове в групата им.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР