Капитанът на националния отбор Кирил Десподов говори при заминаването на

...
Капитанът на националния отбор Кирил Десподов говори при заминаването на
Коментари Харесай

Десподов: Другия мач трябва да умрем на терена

Капитанът на националния тим Кирил Десподов приказва при заминаването на отбора за Албания. Крилото на ПАОК призна, че последните дни са много сложни в тима след загубата от Литва, само че се надява, че тази обстановка, ще направи играчите по-силни.

Футболистът е на мнение, че с цел да се вдигнат от обстановката, играчите би трябвало да създадат всичко допустимо да се показват по-добре в идващите мачове.

“Опитахме се да успокоим нещата, само че това е за миг. Утре ни чака нов тежък мач. В срещата с Литва, стана наша неточност и получихме червен картон, Краев се извини момчето, обикновено гори в мача. Този червен картон ни смъкна на земята. Второто полувреме опитахме да тръгнем по-напред, само че беше мъчно по този начин. Повечето момчета нямат опит, не са попадали в тази обстановка, само че тези тежки обстановки построяват темперамент. Тези моменти би трябвало да ги вършат по-силни, а не да ги смъкват на земята. Трябва да се поддържаме ние ”, стартира Десподов.

“Аз за треньорска промяна не мога да разясня, ние сме футболисти и не ни е това работата. За нас решението е да излезем и да умрем на терена идващия мач, дето се вика. Не мога да кажа, че има някакви изключителни ограничения след мача с Литва. Защо би трябвало да приказват с футболистите хора от управлението. Искате да ме вкарате интриги ”.

“Всички желаеха подмладяване на националния тим. Кръстаич го направи и стартира да гради нещо, което не бе правено до момента. Първите мачове започнахме добре. Мисля, че който и да питате, който схваща от футбол, ще каже, че се желае време. Отборът има капацитет.

Ако против Сърбия и Черна гора можехме да приказваме за малшанс, против Литва можем да приказваме за наши неточности. Аз не мога да кажа на тимовете дали да залагат на българи или не. Навсякъде има конкуренция, само че няма ли българи по тимовете, мъчно ще се случат нещата. Да поемаш отговорност е другия мач покажеш друго нещо. Ако кажете, депозирам оставка и аз. Ако има нещо, критикувайте мен. Така се поема отговорност ”, приключи Десподов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР