Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов ще решава след реванша с

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов ще решава след реванша с
Коментари Харесай

Ще влезе ли Десподов в историята на българския футбол?

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов ще взема решение след реванша с Астана дали да одобри многомилионната оферта от Русия, оповестява " Мач Телеграф ". Той е идния четвъртък, а от изхода му зависи дали тимът ще се обезпечи плейоф за групите на Лига Европа с Аякс.

Краснодар е изпратил оферта на стойност 6 милиона евро за състезател №1 на България през последните две години. Руснаците желаят да привлекат звездата на Лудогорец от близо месец, а в този момент са подхванали и съответни стъпки за реализиране на договорката. Ръководството на разградчани е оставило на Десподов да реши дали да одобри предлагането. Ако той пожелае да продължи кариерата си в Русия, то " орлите " ще уважат желанието му. 

Принципно нападателят желае трансфер, само че не е доста впечатлен от опцията да играе в Краснодар поради обстановката в страната, провокирана от войната с Украйна. Иначе от съветския клуб са подготвени да му предложат доста по-добри финансови условия от тези, които той получава в Разград.

Ако прехвърлянето се реализира, Десподов автоматизирано ще влезе в историята като най-скъпо продадения български футболист от роден клуб в чужбина.

Припомняме, че крилото към този момент е на една от водещите позиции в тази ранглиста, откакто ЦСКА го продаде през 2019 година на италианския Каляри за към 4 000 000 евро.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР