Капитанът на Локомотив София Красимир Милошев не скри, че домакинското

...
Капитанът на Локомотив София Красимир Милошев не скри, че домакинското
Коментари Харесай

Капитанът на Локомотив Сф: У дома сме по-агресивни

Капитанът на Локомотив София Красимир Милошев не скри, че домакинското преимущество въздейства освен на на него, само че и на съотборниците му.

Неочакваната за мнозина загуба от Хебър Пазарджик не разреши на Лотбора да продължи серията си от триумфи в лигата. Но единствено дни след провалянето, „ железничарите “ откриха пътя към точките, въпреки и пристигнали в заключителния стадий на срещата с Ботев Враца.

„ Знаехме, че ще бъде доста сложен мач, против един доста твърд противник, който тази година играе по-добър футбол, в сравнение с предходната. Да, изпуснахме доста положения, само че най-малко ги сътворяваме, защото в предния мач с Хебър нямахме толкоз пожения “, показа Красимир Милошев, визирайки триумфа 1:0 против врачани.

Успехът за Локомотив бе четвърти следващ вкъщи. Факторът домакинско преимущество се усеща към този момент с цялостна мощ след завръщането на отбора в личния дом.

„ Най-сладките мачове са против тези тимове на челните места. Най-вече Левски, Лудогорец, ЦСКА. До ден сегашен съжаляваме за изпуснатите точки против ЦСКА, тъй като заслужавахме да победим. У дома сме много по-агресивни, много по-добре стоим тактически “, сподели още играчът на Локо Сф.

На хоризонта за отбора се задава аудиенция на Арда Кърджали. Срещата е довечера от 19:45 часа. Срещата ще можете да гледате по DIEMA SPORT. Всичко най-интересно към мача проследете дружно с нас на Gong.bg.

„ Нямаме тъкмо избрани цели, персонално моята цел, а считам и на моите съотборници е да сме по-напред в класирането “, приключи капитанът на Локомотив.

Той осъществя победното попадение в мрежата на Ботев Враца за 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР