Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, не остана доволен

...
Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, не остана доволен
Коментари Харесай

Димитър Илиев: От първата минута играхме по-добре от ЦСКА

Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, не остана удовлетворен от загубата. Футболистът счита, че тима му е бил по-добрият на терена против ЦСКА.

" Това е футболът. Няма да е първият, нито последния мач, в който по-добрия тим губи. Трябва да сме горди, от първата до последната минута надиграхме тима на ЦСКА във всяка една фаза на играта, само че една инцидентна обстановка - един безразсъден рикошет докара до гол. Мисля, че този гол не ни се отрази на играта. Второто полувреме играхме още по-силно. Ситуациите, които създадохме не успяхме да вкараме и когато не вкараш...губиш. Благодаря на публиката, мисля че всеки един е удовлетворен от себераздаването. Ние дадохме всичко от себе си. За страдание резултата го няма ", разяснява Илиев.

" Последните три години си ги бием ЦСКА и по резултати и игра, тъй че чаках да победим. По подигравка на ориста това ни е един от най-хубавите резултати, за жал губим. Мисля, че направихме една добра реклама на българския футбол, цялостен мач атакувахме. Всеки има тактика по какъв начин да печели. Те завоюваха, никой не може да ги съди. Ние сме си отговорни, че не можахме да ги сложим под по-голямо напрежение като вкараме гол ", показа той.

" Аз не си припомням Локомотив да е излязъл на " Лаута " и да не е играл за трите точки. Някой път не се получава, само че ние излизаме да се надиграваме. Естествено, ще играем против най-хубавия тим в България. Мисля, че като качество Лудогорец са доста пред ЦСКА. Надявам се резултата да е друг от през днешния ден ", приключи Димитър Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР