Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев изрази надежди, че новият

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев изрази надежди, че новият
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Цялата нация стиска палци новият селекционер да запали искрата

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев изрази очаквания, че новият народен селекционер Ясен Петров ще успее да поведе “трикольорите” към напредък. Ето какво съобщи нападателят преди старта на международните квалификации.

" Цялата нация стиска палци новият селекционер да възпламени искрата. Знам какъв брой положителен и упорит човек е Ясен Петров. Важното е ние футболистите да променим мисленето, манталитета и метода, по който изглеждаме. Основната роля е ние по какъв начин ще излезем на терена.

Вижда се, че много нови футболисти ще получат късмет. Това е хубаво. Нужни са нови хора. Всеки, който е извикан е окуражен да се потвърди на новия селекционер. За жал Тошко Неделев и Недялков са контузени. Мартин Луков също имаше малшанса да се контузи. Всеки извикан ще даде максимума от себе си. Пожелавам си всички да сме здрави и във форма. Тактиката на един тим зависи от футболистите. Нямаме Стилиян, Мартин, Бербатов...всеки от нас би трябвало да поеме отговорност. Натрупаме ли точки, победи и добра игра, усмивките ще се върнат.

Ще се опитаме да бъдем равностойни на Италия и Швейцария. Във футбола не постоянно по-добрите тимове побеждават ", сподели той пред сътрудниците от Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР