Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е готов за предизвикателството, което

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е готов за предизвикателството, което
Коментари Харесай

Хендерсън: В последните мачове показахме какво можем и вярвам, че ще продължим така и през новия сезон

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън е подготвен за предизвикването, което ще донесе идващият сезон и е убеден, че той и тимът могат да си върнат постоянството, което да им разреши да понижат дистанцията по отношение на Манчестър Сити. За халфа това ще е 13-ти сезон в клуба и е наясно с конкуренцията, която може да срещне. 

" Честно казано, не мисля, че това е създаване отначало на тима. Мисля, че ще дойдат нови играчи, а преизграждането е, в случай че се смени целият тим, което не мисля, че ще се случи при нас ", разяснява англичанинът, който ще навърши 33 години през юни.

" Имаме много съществени играчи, които към момента ще са част от състава, и то в отлична форма, с цел да се състезават и да бъдат сполучливи. Но в действителност ще има ободряване, несъмнено, с играчи които напущат, и такива, който ще дойдат. Сигурен съм, че новите ще ни дадат подтик и ще ни оказват помощ да сме в добра позиция още за старта на новия сезон ", съобщи още Хендерсън.

" За мен постоянно е било предизвикателство да играя за Ливърпул. Така е от момента, в който дойдох в клуба. Още при започване на подготовката за новия сезон ще бъда квалифициран за идващото предизвикателство. Мотивацията ми в никакъв случай не се трансформира. Винаги желая да ставам по-добър, както в самостоятелен проект, по този начин и с тима. Уверен съм, че можем да достигнем равнищата, на които сме способни. Показахме го в последните пет-шест мача и ще продължим по този път ", добави Хендерсън.

Английският национал разяснява и своя съотборник Роберто Фирмино, който в края на акцията ще напусне като свободен сътрудник: „ Неговият принос беше голям. За всичко, което постигнахме, той изигра решаваща роля. Фирмино е доста положителен човек, който постоянно се усмихва, това даде доста сила на останалите играчи “, съобщи Хендерсън.

Днес той взе участие в благотворително събитие в помощ на деца и юноши с разнообразни увреждания и усложнения.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР