Капитанът на Левски Иван Горанов гостува в предаването От дузпа

...
Капитанът на Левски Иван Горанов гостува в предаването От дузпа
Коментари Харесай

Иван Горанов: Наслаждавам се на всеки ден в Левски! Превъзхождахме ЦСКА-София във всичко

Капитанът на Левски Иван Горанов гостува в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV . Левият защитник на " сините " приказва за отминалия дуел с ЦСКА-София (1:0) и началото на своята кариера. Той отхвърли да разяснява скандалния мач сред Левски и Литекс, игран в края на 2015 година и преустановен в 45-ата минута. Тогава Иван бе футболист на " оранжевите ".

" Да си призная, не гледах снощния мач на Лудогорец в Лига Европа, тъй като ме интересува единствено Левски. Гледам в моя клуб какво се случва. Започнах в Чепинец, имаше шампионат в Италия, по-късно получих покана от ЦСКА за нещо като експериментален интервал. Бях за малко там, само че не се получиха нещата, както си ги представях, пък и моето предпочитание беше да играя в Левски. Въобще не се поколебах, когато от Левски потърсиха татко ми и чичо ми. Всичко се подреди както би трябвало. Мечтата ми беше да дебютирам за Левски, тогава имаше много сериозна конкуренция на " Герена ". Надявах се скрито, че ще се завърна където ми е място. Сега се любувам на всеки един ден в тима ", довери националът в " От дузпа в тъч ".

" Какво си припомням от прекратения мач сред Левски и Литекс? Въобще не желая да разясня тези неща, тъй като не виждам смисъл да се разясняват. За две години и половина в Ловеч научих много неща. Навсякъде има какво да се научи. Чужденците в Левски? Разбираме се отлично, ситуацията в тима е съвършена. Не се разделяме на българи и чужденци, всички сме задружни. Всички чужденци са качествени футболисти и способстват за повдигането равнището на тима. Имаме и доста надарени момчета измежду юношите, виждам бъдещето на Левски в тях. Знам, че до няколко години няколко от юношите ще се наложат в първия тим.

Стремя се по всевъзможен метод да оказвам помощ на младите. Като млад футболист имах проблеми с дисциплината, само че видях, че няма по какъв начин да стане без сериозна дисциплинираност и сериозна работа. Бързо се случват нещата. Казваш си: " Или не преставам по този начин и всичко завършва, или би трябвало да се взема в ръце и да се стремя да реализира фантазиите си ". Дали у нас чужденците не са с приоритет по отношение на българите? Може да го има този миг, само че то на всички места е по този начин. В главата си имам единствено Левски и изобщо не ми минават през главата мисли за трансфер. Тотална централизация ", сподели още Горанов.

" Успехът над ЦСКА-София? Напълно подобаващ триумф, в този мач ги превъзхождахме във всяко отношение. Стига сме коментирали съдиите! За мен съдията се оправи прелестно в този мач, би трябвало да се оставят малко по-спокойно да работят тези хора ", добави бранителят на " сините " в " От дузпа в тъч " на Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР