Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс пропуска още един голям футболен

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс пропуска още един голям футболен
Коментари Харесай

Неповиканият Марко Ройс: Умря една моя голяма мечта

Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс пропуща още един огромен футболен конгрес. Този път той няма да върви в Катар поради травма на глезена. Заради разнообразни контузии той не съумя да взе участие още на Мондиал 2014 и Евро 2016, а за Евро 2020 самичък пожела да не бъде викан.

„ Една огромна моя фантазия, за жалост, умря “, съобщи Ройс за формалния уебсайт на клубния си отбор.

„ Всички забъркани направиха всичко допустимо в последните дни “, добави той, като благодари на Ханзи Флик и лекаря на националния тим.
 Гьотце, Фюлкруг и Мукоко ще вървят на Световно, Ройс и Хумелс са навън Гьотце, Фюлкруг и Мукоко ще вървят на Световно, Ройс и Хумелс са навън
„ В последна сметка осъзнахме, че направеното няма да е задоволително за присъединяване на Световното състезание. Бих желал новините да са по-добри, само че, за жалост, не можем да ги променим. Аз и всички оставали трябваше да приемем обстановката. Пожелавам триумф на тима в Катар и ще притискам палци от у дома “, добави Ройс като обява в профила си в “Инстаграм ”.

Флик удостовери, че неналичието на Ройс ще е удар по националния отбор и той ще липсва в състава. Не беше извикан и съотборникът му в Дортмунд Матс Хумелс, който е здрав.
 Хумелс за решението на Флик: Това е едно от най-големите разочарования в кариерата ми Хумелс за решението на Флик: Това е едно от най-големите разочарования в кариерата ми
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР