Капитанът на баскетболния Берое Тихомир Желев напуска клуба. 28-годишният варненец

...
Капитанът на баскетболния Берое Тихомир Желев напуска клуба. 28-годишният варненец
Коментари Харесай

Капитанът на Берое напуска клуба

Капитанът на баскетболния Берое Тихомир Желев напуща клуба. 28-годишният варненец оставя сериозна следа с изявите за Берое, откакто носи екипа на отбора от 2013 години насам.

Тихомир Желев бе значима част от най-големите триумфи в историята на старозагорския мъжки баскетбол, спечелвайки със „ зелените “ Купата на България, Суперкупата, трофея от Балканската лига, сребърните медали през 2017 година, трето място за националната Купа година по-рано и бронзовите медали в Националната баскетболна лига този май, написа формалният уебсайт на БК Берое.

През миналата акция Желев изигра 48 мача за Берое, записвайки приблизително по 24.1 минути на терена, в които се регистрира с 9.8 точки и по 3.1 асистенции и битки приблизително на мача.

Пред клубния уебсайт на Берое Желев показа, че повода да напусне Берое е желанието за ново предизвикателство: „ По-голямата част от кариерата си прекарах в Стара Загора, където имах страхотни моменти. Смятам, че е пристигнало време за нещо ново в живота и кариерата ми. Искам да сменя ситуацията. Има запитвания от български клубове, само че към момента не е ясно къде ще играя. През годините не съм имал оферта от чужбина, по тази причина и не се надявам такава да пристигна в този момент. “

Той благодари на старозагорските почитатели за страхотната поддръжка през всички тези години и изрази убеденост, че те ще продължат да бъдат душата на Берое и отсега нататък.

Ръководството и спортно-техническия щаб на БК Берое благодари на Тихомир Желев за всичко, което даде на беройската идея! Успех във всички бъдещи инициативи!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР