Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вече очаква с нетърпение завръщането

...
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста вече очаква с нетърпение завръщането
Коментари Харесай

Иниеста вече мисли за своето завръщане в Барселона

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста към този момент чака с неспокойствие завръщането си в Барселона, въпреки към момента да не е напуснал публично "Камп Ноу ". В изявление за каталунското издание "Mundo Deportivo " именитият халф изрази вяра скоро още веднъж да бъде от изгода на клуба.

Иниеста пази в строга загадка името на новия си клуб

Все още обаче не е ясно коя ще бъде идната спирка на Иниеста. Според информациите в медиите, футболистът по всяка възможност ще облече фланелката на китайски отбор.

"Решението да си потегли не бе по никакъв начин елементарно. Нещо напълно ново за мен както на чисто футболно равнище, по този начин и на персонално. В живота си имам две значими пътувания - от Фуентеалбийя до Барселона и от Барселона за там, където следва да отида. Надявам се, че един ден ще се завърна тук и ще предам на младите това, което съм научил. Това, което считам, че ще бъде от изгода на този клуб - както на играчите от “Ла Масия”, по този начин и на тези от първия отбор”, показа Иниеста.

Разкриха какво сподели Иниеста на Меси в последното си Ел Класико

“Остават някои дребни елементи за доуточняване, касаещи идната ми дестинация. В идната седмица и половина ще взема окончателното решение”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР