Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов взе

...
Капитанът на българския национален отбор по футбол Кирил Десподов взе
Коментари Харесай

Десподов за утрешния мач: Никой в съблекалнята не си мисли, че ще е лесно

Капитанът на българския народен тим по футбол Кирил Десподов взе присъединяване в брифинга на селекционер Илиан Илиев преди утрешния дуел против отбора на Азербайджан от приятелския шампионат FIFA Series.

Мачът на стадион " Тофик Бахрамов " в Баку е в понеделник, 25 март от 18:00 часа и ще бъде излъчен по Българска национална телевизия 3 и на bntsport.bg.

Десподов се причисли към думите на своя ментор, че в утрешния ден чака тежко тестване против азерите, само че въпреки всичко изрази убеденост, че крайният резултат ще бъде позитивен за " лъвовете ", предава Българска национална телевизия.

" Мисля, че треньорът сподели всичко, нямахме късмет да гледаме мача, само че го анализирахме малко, с цел да се подготвим. Азербайджан заслужаваше да победи и бе по-добрият тим. Това е сериозен отбор и никой в съблекалнята не си мисли, че на следващия ден ще имаме елементарен мач. Трябва да се фокусираме върху нашата игра и да следваме инструкциите от нашите треньори. Вярвам, че в последна сметка ще приключим мача по положителен метод ", показа звездата на " трикольорите ".
Футболист №1 на България за последните три години беше безапелационен още, че играе, с цел да оказва помощ на състава на България, а не за да усъвършенства върхове.

" Аз не съм играл в националния тим, с цел да усъвършенствам върхове или да пъдя някого. Дано всичко е окей и да не преставам да оказвам помощ на тима ", разяснява състезателят на гръцкия ПАОК.
Капитанът на българските национали съобщи още, че се надява с времето представителната ни групировка да си върне самочувствието и да стартира да демонстрира все по-добри игри.

" Със сигурност успеха против Танзания дава самочувствие, то от дълго време ни е смачкано. Последните два мача от квалификациите успяхме да вземем положителни резултати. Надявам се да вървим малко по малко нагоре и самочувствието ни да се върне и да демонстрираме положителни игри. Ние не би трябвало да се успокояваме, че сме победили оня ден. Утре ни следва по-тежък мач ", приключи Кирил Десподов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР