Капитанът Мануел Нойер е уверен, че националният отбор на Германия

...
Капитанът Мануел Нойер е уверен, че националният отбор на Германия
Коментари Харесай

Нойер вярва в шансовете на Маншафта на UEFA EURO 2020

Капитанът Мануел Нойер е убеден, че националният тим на Германия има своите шансове на европейското състезание по футбол това лято, въпреки че приключи 2020 година с пагубно проваляне с 0:6 от Испания.

"Вярвам във всичко, което вършим. Аз съм положителен човек, имам вяра в нашите благоприятни условия и съм убеден, че имаме отлична опция да изиграем основна роля на европейското състезание ", разяснява 34-годишният вратар пред уеб страницата на Германския футболен съюз.

Загубата с 0:6 от Испания в Лигата на нацията сътвори напрежение в немския футбол и докара до спекулации, че старши треньорът Йоахим Льов ще бъде уволнен.

"Знаем какъв брой значима е психическата конфигурация в такива шампионати и това всички да сме сплотени. Моята задача, както и на останалите водещи играчи е да бъдем чувствителни към всяко допустимо отрицателно развиване. Да станем европейски първенци е нашата огромна цел. Всеки в тима има отговорността да направи всичко по силите си, с цел да реализираме тази цел през лятото ", добави той.

През март Маншафта ще играе с Исландия, Румъния и Северна Македония на старта на квалификациите за международното състезание в Катар, а през юни идва европейското състезание, на което германците са кодомакини. Те са в група със международния първенец Франция, европейския отличник Португалия и различен от домакините на шампионата - Унгария.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР