Капитанът и звездата на националния ни волеболен отбор Цветан Соколов

...
Капитанът и звездата на националния ни волеболен отбор Цветан Соколов
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Беше ни наистина трудно, защото сме нов отбор

Капитанът и звездата на националния ни волеболен тим Цветан Соколов показа след първата победа на европейската подготовка в Израел - 3:1 над Австрия, че им е било в действителност мъчно, тъй като са нов и млад тим, само че се надява на следващия ден да изиграят по-добър мач против домакините. Ето какво още разяснява Соколов след срещата:

" Днес беше в действителност мъчно за нас, тъй като сме нов тим, както видяхте. Играхме по-различно, тъй като има млади момчета, което е обикновено. Играхме напрегнат, тъй като явно Австрия ни сложи напрегнат със сервиса си и нямаха какво да губят. Това е мощният им детайл, както и офанзивата им, които ни разстроиха, до момента в който ние не играхме добре на сервис, а мога да кажа същото и за блокадата. Ако видите статистиката, ще видите, че те бяха по-добри от нас на сервис. Но мисля, че на следващия ден е нов ден и има ново предизвикателство ".

" Надявам се на следващия ден да изиграем по-добър мач от през днешния ден. Гледах Израел през вчерашния ден и съм прелестно сюрпризиран, играят в действителност добър волейбол на високо равнище. Ще се подготвим съществено за срещата, както го вършим за всеки един мач, и ще забележим какво ще стане на полето. Сега би трябвало да си починем добре и да се подготвим добре за на следващия ден. Това е значимо за нас, тъй като имаме 4 мача за 5 дни ".

" Наистина не играх добре през днешния ден, само че избирам да печеля грозно, в сравнение с да изгубя красиво. Днес не играх добре, само че ние сме тим - печелим като тим и губим като тим. Няма един състезател, а доста. Наистина съм удовлетворен, че се борихме ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР