Капитанът и разпределител на мъжкия национален отбор по волейбол на

...
Капитанът и разпределител на мъжкия национален отбор по волейбол на
Коментари Харесай

Георги Сеганов: Трябва да променим сервиса, ако искаме да се борим с Аржентина

Капитанът и разпределител на мъжкия народен тим по волейбол на България Георги Сеганов съобщи след (Франция), че за жал отборът ни е изгубил един доста значим мач за оставане в международния хайлайф.

" Според мен трябваше да сме по-спокойни в обикновените обстановки, в подаването на топката, в обработването, в завършващата фаза и несъмнено, още веднъж нашия сервис не подейства по този начин, както искахме ", разяснява Сеганов.

Волейболистите на България излизат против Аржентина през днешния ден от 17:30 часа в търсене на втора победа в шампионата на Лигата на нациите. Срещата е от Група 4 на шампионата в Орлеан. Българите водени от Пламен Константинов изгубиха първите си два мача на френска земя - от Бразилия с 0:3 и

От друга страна Аржентина пък надигра домакините - олимпийските първенци и сегашни спечелили в Лигата от Франция с 3:1, в първия си мач на шампионата, като има общо 4 победи, 1 загуба и 12 точки в класирането досега.

" Със сигурност би трябвало да променим сервиса. Това е първото нещо, което би трябвало да се поправя, тъй като Аржентина играят доста бърз волейбол с един доста добър разпределител. И в случай че не ги изкараме от третия метър, ще ни бъде доста мъчно ", сподели още Сеганов.

В неделя България играе с Куба от 14:00 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР