Капитан I ранг о. з. Васил ДановЩастието не зависи от

...
Капитан I ранг о. з. Васил ДановЩастието не зависи от
Коментари Харесай

Троянският кон в България умря, а и Лавров бере душа

Капитан I сан о. з. Васил Данов

„ Щастието не зависи от външните
неща, а от метода, по който ги виждаме. “
Лев Толстой

Честит ден на щастието, почитаеми съидейници, съотечественици и съпланетници!
Истинското благополучие ще настъпи чак когато от лицето на Земята изчезне незаконният античовешки, антиевропейски и антибългарски режим на груповия Комитет за Държавна сигурност (на СССР), ръководен от Владимир Путин.

„ Всички дегенерати си наподобяват “

би написал през днешния ден граф Лев Николаевич Толстой, в случай че не ставаше дума за правнука му. В началото на ХХ век класикът на съветската литература е извънредно известен в България. Книгите му са издадени в солидни за времето тиражи. Стотици фенове на концепцията за несъпротива против Злото с принуждение изповядват учението му като съвременна вяра, пишат му писма и го канят да гостува в признателна България.

През 1910 година Лев Толстой към този момент е на 82 години. Отлъчен е от мракобесната Руска православна черква поради „ Анна Каренина “, в която произнася присъда против лицемерното и безсърдечно съветско висше общество.
Прекъсва връзките със брачната половинка си, като прекомерно преждевременно и вини за житейските и физиологичните си нерадости.
Единствена разтуха му носят писмата от България и срещите с български поклонници, пристигнали чак в Ясна поляна, с цел да изразят любов и възхита пред на живия си идол.

Бившият поручик Лев Толстой носи като безконечен грях загатна за боевете към Силистра и за изоставените стотици българи, изклани от озверелия башибозук след следващото евакуиране на съветските войски от многострадалната българска земя. Впечатленията от жестокостите на войната се запечатват мъчително в душата му и играят значима роля за нравствения поврат на огромния хуманист.

След освобождението Л. Толстой живо се интересува от събитията у нас и мечтае да види страната ни като същинска Швейцария на Балканите. По това време в България никнат толстоистки колонии, вестници и списания, с които той кореспондира и им изпраща свои ръкописи.

„ Щом като оставихме няколко български села, които по-рано бяха в наши ръце, турците навлязоха там и като се изключи младите дами, годни за харем, всичко друго унищожиха...
А народа ви! Високи, снажни, красиви хора. Никога не ще ги не помни. До тогава не бях срещал такива хора. ”

От 1907 година стартира да излиза сп. „ Възраждане “ (няма нищо общо с тираж до 2 000 броя. Във всеки брой редакторите разгласяват най-малко една публикация от или за Лев Толстой. Писателят е във екстаз от списанието, изключително откакто узнава, че редакторите собственоръчно печатат страниците.
Прочутата публикация срещу смъртното наказване „ Не могу молчать ” е изпратена в ръкопис до „ Възраждане ” и излиза на първо време на български език.

По обща преценка, Толстой е

най-четеният създател в България до 1915 година

Романите „ Война и мир ”, „ Анна Каренина ”, „ Живият мъртвец ” и други претърпяват четири и повече издания. Тиражът надминава 4 000 екз., нещо прекомерно рядко в нашата реалност.
Мощното въздействие на Лев Толстой в българския публичен живот подтиква вегетарианските кооперативни сдружения, чиито членове доближават до 2 000 души. Почти във всички по-големи градове има по една или няколко вегетариански гостилници, а в София специфична вегетарианска кооперация провежда най-модерната и чиста гостилница в България.

Дегенератът Пьотр Толстой се изхрачи върху паметта на прародител си

Заместник-председателят на долната камара на съветската Държавна дума уточни България и Румъния като възможни цели на рускатна военна машина. Охраненият някогашен публицист от държавните малките екрани планува за дестабилизация на България да бъдат употребявани руснаците, от дълго време пребиваващи в страната ни. " В България по цялото крайбрежие са наши жители. Те... ще стартират да показват... В този смисъл нямаме никакви проблеми. "

Некадърната и трътлеста телевизионна пропагандистка Олга Скабеева рабски се хили и подава имитация на госта си: „ Ще ги издумкаме, нали? “ („ Шарахнем?! “)
„ Първо да свършим с Украйна “, успокоява я политическият „ пълководец “.
Това е втората словесна експанзия на други Толстой против страната ни. През 2016 година той съобщи: " Разбира се, България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието към този момент си купихме. " После опита да извърта, че думите му „ били извадени от подтекста “.

Защо го вършат?

Акцията на Пьотр Толстой и на телевизионната водеща е класическа хибридка. С противоположен резултат.
Скабеева и Толстой за следващ път компрометираха и по този начин окаляната съветска идея и жалките напъни на други Радев да потвърди, че има нещо свястно и човешко в бруталната съветска експанзия, лишила живота на стотици хиляди мирни, малолетни и възрастни човешки същества.
Надигна се мощна антипутинска и антирадевска вълна, която ще улесни болшинството в Народното събрание да гласоподава за даването на старите изтребители МиГ-29 и на зенитните системи С-300 на Украйна.
Кремълският режим счупи досегашните си върхове по безочливост, безсрамие и цинизъм. По низост, измама и човекоядство.
Винаги са били такива. И у нас, и в другите източноевропейски страни биха могли да завоюват другари, любов и удивление, в случай че можеха най-малко малко да изпълнят със наличие оня облик на великодушна, великодушна, мощна и обективна Русия, който от епохи ни рисуват царедворците и съветската интелектуална агентура.
Биха могли с памук да извадят душите на хората, в случай че се бяха отказали от варварския нрав, наследен им от татарската Златна орда, от първите князе и от малоумните и алкохолизирани царе и генерални секретари, юначен унищожили цели генерации от народа си и продали на безценица националните благосъстояния на най-изобилно обсипаната с Божи блага територия на планетата.

Но те са

избрали ориста на Вселенско зло

На поробител. На разбойник и на садист.
Най-точно го е споделил един от злокобните романовци, самоотровил се или умрял от инфаркт след краха на източната Джамахирия през Кримската война, Николай N 1, заслужил прозвището „ Жандарма на Европа “. В минути на детски екстаз пред личното великолепие съветският самовластник е декларирал: „ Русия не е нито промишлена, нито селскостопанска страна. Русия е военна страна и нейната задача е да всява боязън измежду враговете си “.
Очевидно, от „ консерватора “ Ники 1 до „ консерватора “ Вова 2 е останала единствено една ръка разстояние. Защото Вова 1 е „ революционерът “ Ленин.

Сега е моментът

обществото, медиите и неправителствените организации да упорстват други Митрофанова да бъде оповестена за личност нон грата.
Броят на съветските дипломати да бъде подравнен с щата на българското посолство в Москва.
Да бъдат заменени шефовете на Военновъздушни сили, на ДАНС, Държавна организация „ Разузнаване и на Военното разузнаване.
Министерство на вътрешните работи и ДАНС да ревизират надеждността на съветските жители, закупили парцели и живеещи по българското Черноморие. И по образеца на английските ни съдружници да бъдат сиктирдосани неблаготадеждните, хибридно подозрителни „ братушки “.

Министерският съвет да одобри стратегия или проект за противопоставяне на съветската хибридна експанзия.
Спешно и законно да бъде национализиран Санаториално-оздравителният комплекс " Камчия “.
Министерството на външните работи да съгласува с Комисията по външна политика в Народното събрание да бъде прегледан и препоръчан за денонсиране сегашнияг Договор за другарство и културно съдействие с Руската федерация, подписан през 1993 година

Партиите от управлляващото болшинство да се съветват и да излязат със законодателни начинания за преустановяване на зловредната антиевропейска и антибългарска активност на лицето Румен Стоянов Радев, към момента изпълняващо длъжността „ Президент на Република България “. Правният разбор на изтъкнати адвокати демонстрира, че съществуват солидни причини за разкриване на процедура за импийчмънт на Радев от депутати в 48-то Народно заседание.
Най-хубавото в живота ни занапред следва. Не позволявайте на радевци, копейкаджии, непокаяли се комунисти и дърти ченгета да ни го лишават!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР