Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка, Баз Светлинна година,

...
Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка, Баз Светлинна година,
Коментари Харесай

Крис Евънс се ожени за приятелката си тайно

Капитан Америка, Джони Сторм от “Фантастичната четворка ”, Баз Светлинна година, най-сексапилният мъж на планетата за 2022 година съгласно годишната ранглиста на списание People или просто Крис Евънс, се е оженил за приятелката си, родената в Португалия актриса Алба Баптиста, в частно имение в Кейп Код, Масачузетс, оповестява изданието.  

Сред гостите на сватбата са били фамилиите на младоженците, както и звездите от поредицата " Отмъстителите " Крис Хемсуърт, Робърт Дауни младши и Джеръми Ренър, Джон Красински и Емили Блънт, както и Скарлет Йохансон, която е близка негова другарка още от детските им години. Източници от обкръжението на младоженците разкриват, че преди сватбеното празненство гостите са подписали съглашения за конфиденциалност и са предали мобилните си телефони, заради което няма и фотоси в обществените мрежи. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

Въпреки че още през ноември предходната година медиите гръмнаха с новината, че 42-годишният Крис и 26-годишната Алба имат връзка, те я потвърдиха едвам при започване на 2023 година с малко занимателно видео, което разгласиха в обществените мрежи. Баптиста, която приказва пет езика и е щерка на инженер и преводачка, играе във кино лентата Mrs. Harris Goes to Paris, както и е известна с ролята си в Warrior Nun на Netflix. Печели и премията Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин през 2021 година.

Миналата година People го разгласи за най-сексапилния жив мъж за 2022 година, а артистът сподели, че е  " фокусиран върху намирането на сътрудник, с който желае да си прекара живота ”.  

 
7 топ кино лентата за супергероите на Marvel, които можем да гледаме в този момент

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР