Капелла Хотел на остров Сентоса в Сингапур Американският президент Доналд

...
Капелла Хотел на остров Сентоса в Сингапур Американският президент Доналд
Коментари Харесай

Изолиран курорт е избран за място на срещата на върха Тръмп-Ким в Сингапур


" Капелла Хотел " на остров Сентоса в Сингапур

Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун ще се срещнат в първокласен курорт на остров Сентоса за нуклеарни договаряния идната седмица в Сингапур, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на Белия дом.

Историческата среща ще се състои в " Капелла Хотел ", заяви в туит говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

" Благодарим на страхотните ни сингапурски домакини за гостоприемството ", написа тя.

Разположен на четвърт миля от крайбрежието на града страна, остров Сентоса е прочут със скъпите си хотели, голф стадиони и увеселителни паркове. Американски предварителен екип бе засечен в хотела предходната седмица да се среща със севернокорейски представители.

Хотелът се откличава с първокласни улеснения, безупречно обслужване и, на първо място, усамотение - за бизнес и релакс. Две от постройките му са издигнати през 80-те години на 19 век за английските офицери, основани на острова.

Вчера вечерта служащи освежиха боята на фасадата, ситуирана бе спомагателна защита, а пред двата входа на хотела бяха опънати червени килими.

Представители на администрацията са разглеждали и хотел " Шангри-Ла ", хазаин на годишния Международен конгрес за сигурност и на срещата през 2015 година сред китайския президент Си Цзинпин и тайванския президент Ма Инцзюн.

Очаква се Тръмп да отседне в този хотел, който е покрай многолюден търговски регион и не е толкоз изолиран като островния комплекс, определен за срещата с Ким.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР