Капакът се затвори, ултравиолетовата светлина се включи и 32-годишната Мая

...
Капакът се затвори, ултравиолетовата светлина се включи и 32-годишната Мая
Коментари Харесай

"Погребаха жива" жена в солариум, ето какво ѝ се случи

Капакът се затвори, ултравиолетовата светлина се включи и 32-годишната Мая Гренлунд от Дания се оказа в капан. На дамата й се наложило да прекара цялата нощ в солариума. „ Чувствах се заровена жив “, споделя жертвата.

Драмата, която Мая ще помни цялостен живот, се разиграла през април, само че случая нашумя в този момент. Късно вечерта дамата отишла в солариума. Изведнъж тя чула детонация. Мая се пробвала да отвори капака на солариума, само че той не поддавал. Светлината вътре изгаснала след няколко минути, написа Глас бг.

„ Лежах 10 часа в цялостен мрак “, споделя датчанката. - Имах възприятието, че съм в ковчег. Започнах да викам и да крещя за помощ, само че никой не ме чу. "

Гаджето на Мая стартира да се тормози, когато дамата не се прибира вкъщи след няколко часа. Той се обадил в солариума, само че те споделили, че не наблюдават посетителите и може би приятелката му към този момент е напуснала.

Мая била открита от чистачка, която сутринта пристигнала на промяна. Тя се обадила на техника и след 30 минути дамата била извадена от кабината.

След като била избавена, Мая била толкоз изтощена, че кола за спешна помощ я откарала в психиатрична болница. След като се подложила на терапия, дамата бе пусната да се прибере, само че към момента сънува кошмари през нощта и страда от клаустрофобия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР