Канцлерът Джереми Хънт повдигна възможността за допълнителни намаления на данъците

...
Канцлерът Джереми Хънт повдигна възможността за допълнителни намаления на данъците
Коментари Харесай

Хънт повдигна възможността за още намаления на данъците преди общите избори

Канцлерът Джереми Хънт повдигна опцията за спомагателни понижения на налозите преди идващите общи избори, защото разчита на скорошните понижения на националното обезпечаване и вероятността за по-ниски лихвени проценти да се подобрят ориста на Консервативната партия.

В изявление за Financial Times Хънт сподели, че държавното управление би желало да понижи налозите при есенно фискално събитие, „ в случай че можем “ – като в същото време настоя, че е прекомерно рано да се знае дали това ще се случи и акцентира, че би трябвало да работят по фискално виновен метод.

Хънт също по този начин акцентира по какъв начин пазарните прогнози сочат понижения на лихвените проценти от Bank of England през лятото или есента, когато инфлацията отшумява, като сподели, че това значи, че хората ще почувстват, че стопанската система е „ обърнала ъгъла по-късно тази година “.

„ С напредването през годината към есента, някои от измененията в икономическата политика, в това число по-ниските налози, ще се усетят в джобовете на хората — и това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР