Кание Уест е безспорно един от най-добрите рапъри в света.

...
Кание Уест е безспорно един от най-добрите рапъри в света.
Коментари Харесай

Кание, всичко наред ли е? Рапърът продължава със странното поведение, ето какво направи този път

Кание Уест е несъмнено един от най-хубавите рапъри в света. Освен за себе си, той основава музика и за редица други известни реализатори. Определян е като " музикален талант " доста пъти от други негови сътрудници, само че като всеки популярен актьор, Кание също има много проблеми.

Преди време неговата брачна половинка Ким Кардашиян се обърна към хората, като ги прикани за съчувствие и емпатия към брачна половинка ѝ и към нея и напомни, че той страда от биполярно разстройство. В последно време Кание Уест направи някои притеснителни изявления. Обявилият се за претендент за президент Уест приказва несвързано по време на първи избирателен протест в Чарлстън в Южна Каролина. После той постна серия от енигматични послания в акаунта си в Туитър и загатна, че брачната половинка му се опитвала да го прати в психиатрия. Кание написа също по този начин обръщение, в което той твърдеше, че желае да се разведе и упрекваше жена си, че е имала връзка с различен рапър - Мийк Мил. По-късно този пост бе заличен.

Виж още:

Само преди няколко дни Кание продължи със своето необичайно въодушевление, публикувайки много скандално видео. Рапарът употребява обществената мрежа Туитър, с цел да споделя какво се случва в фамилията му, да подлага на критика политиката, а последното му несъгласие е към музикалния лейбъл " Юнивърсъл ". Кание Уест желае да изтегли всички негови песни от каталога им, с цел да получи цялостните права над тях. 

" Забавили сме да получаваме това, което заслужаваме. Плащат ни малко от турнета. Да, носим златни верижки, имаме алкохол, дами, които да хранят егото ни. Но това, което нямаме, е права над продуктите ни ", написа Уест. След това той качи 10 контракта, които е подписал с " Юнивърсъл ". Това, което шокира неговите 10 млн. почитатели, е видео, на което се вижда по какъв начин той уринира върху една от общо 12 награди " Грами ".

" Повярвайте ми, няма да спра ", написа до видеото брачният партньор на Ким Кардашиян. Освен това Кание Уест се прогласи за модерния Мойсей и съобщи, че ще стартира борба със звукозаписните компании, които държат музикантите като плебеи.

Виж още:

Изображение: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР