Кандидатурата на Световното ръгби да увеличи видимостта на спорта в

...
Кандидатурата на Световното ръгби да увеличи видимостта на спорта в
Коментари Харесай

САЩ получават по-голяма експозиция по ръгби в преименуваната Купа на Тихоокеанските нации, за да подпомогнат подготовката за домакинство на Световни първенства

Кандидатурата на Световното ръгби да усили видимостта на спорта в Съединените щати преди семейството на Световните шампионати за мъже и дами ще накара страната да провежда огромен край на преименуван шампионат за Купата на Тихоокеанските народи.

Отборът на Съединени американски щати, наименуван Ийгълс, ще взе участие в надпреварата от шест народи за мъже, включващо също Канада, Япония, Фиджи, Самоа и Тонга всяка година сред август и септември. След групова фаза, включваща един домашен мач и един мач като посетител за всеки от шестте тима, Съединени американски щати и Япония ще се редуват като домакини на финалите на надпреварата, което ще се организира през два уикенда.

В опит да подтиква световната конкурентоспособност, Световното ръгби желае да даде на тези шест страни повече обезпечени годишни игри – сходно на това, което получават Австралия, Нова Зеландия, Южна Африка и Аржентина в шампионата по ръгби в южното полукълбо и Англия, Ирландия, Шотландия, Уелс, Франция и Италия в шестте народи в северното полукълбо.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР