Кандидатурата на Борис Бонев да бъде заменена от тази на

...
Кандидатурата на Борис Бонев да бъде заменена от тази на
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Кандидатурата на Борис Бонев ще бъде заменена от тази на Грети Стефанова

Кандидатурата на Борис Бонев да бъде сменена от тази на Грети Стефанова, планува общинският консултант от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Георги Георгиев преди следващия опит Столичният общински съвет да избере собствен ръководител.

 

Грети Стефанова е най-възрастният общински консултант, определен от Политическа партия - Демократична България - Спаси София, която води съвещанието до момента в който не е определен ръководител.

 

" Създадената скрито „ алена коалиция “ в СОС беше разрязана на части с флекс ", акцентира във Facebook Георгиев.

 

" Единственото нещо, което от ПП-ДБ съумяха да създадат в първия си месец като ръководещи на „ Московска “, е да се отърват от обещанията си към Борис Бонев ", акцентира Георги Георгиев. И обръща внимание: " Вече 10 дни чакаме кметът и екипът му да внесат отчети и документи за европроектите, които би трябвало да се отчетат до края на годината, с цел да не се изгубят средства. Нито страница, нито ред, нито един формален документ. "

 

Ето и целия пост на Георги Георгиев във Facebook:

 

В първия месечен доклад на господин Терзиев разбрахме какво не е направил като кмет.
През последния месец видяхме кмет-заложник на предизборните си вътрешнокоалиционни обещания. Няколко часа преди петото подред " първо съвещание " на общинския съвет, господин Терзиев прикани партиите за поддръжка. Вече 10 дни чакаме кметът и екипът му да внесат отчети и документи за европроектите, които би трябвало да се отчетат до края на годината, с цел да не се изгубят средства. Нито страница, нито ред, нито един формален документ. Статус във Facebook няколко часа преди съвещанието. Толкова. А в действителност единствената задача, която този месечен доклад на (не)кметуването имаше, е да се обърне към „ своите “ от Политическа партия - Демократична България - Спаси София да намерят „ в другите отзиви и позиции единодушие и баланс “ и „ покажете по какъв начин се прави “ на останалите.
След като основаната скрито „ алена коалиция “ в СОС беше разрязана на части с флекс, на следващия ден чакаме кандидатурата на Борис Бонев да бъде сменена от тази на Грети Стефанова. Подходът е същият – още веднъж претендент зад който няма болшинство. Вероятно по-късно ще повдигнат представител на някоя от дребните групи в съвета - отново без ясно болшинство.
Така единственото нещо, което от ПП-ДБ съумяха да създадат в първия си месец като ръководещи на „ Московска “, е да се отърват от обещанията си към Борис Бонев.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР