Кандидатурата и мечтата на Борис Бонев да оглави Столичния общински

...
Кандидатурата и мечтата на Борис Бонев да оглави Столичния общински
Коментари Харесай

Човек на Лена Бориславова изчегърта Бонев от СОС

Кандидатурата и фантазията на Борис Бонев да оглави Столичния общински съвет остава надалеч в историята. Лидерът на „ Спаси София “ не получава поддръжка даже от съдружните си сътрудници, които стартират леко да се отдръпват от него.

По неофициална информация в избора на ръководител на СОС се е намесила Лена Бориславова, която е по майчинство, само че продължава да дърпа конците в Политическа партия. Именно тя е предложила СОС да се оглави от Цветомир Петров, като са почнали и совалки за по-широка поддръжка, каквато до в този момент претендентите на ПП-ДБ и Секретен сътрудник не получиха.

Според чудесно осведомени с биографията на Петров, кариерата му потегля от басейн в столичния квартал „ Люлин “, където е продавал царевица. По-късно стартира политическа кариера в редиците на Вътрешна македонска революционна организация, даже е бил претендент за народен представител от „ войводите “, само че без триумф. След като Вътрешна македонска революционна организация не съумява да премине бариерата за влизане в Народното събрание и постепенно се свива, Цветомир Петров се пренасочва към „ Продължаваме Промяната “, където намира поддръжка персонално от Лена Бориславова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР