Кандидатстването за Лятната стажантска програма на Vivacom е отворено до

...
Кандидатстването за Лятната стажантска програма на Vivacom е отворено до
Коментари Харесай

Лятната стажантска програма на Vivacom e за смелите и любопитните

Кандидатстването за Лятната стажантска стратегия на Vivacom е отворено до 15 май, в това число. В юбилейното 20-о издание, компанията търси близо 50 стажанти от цяла България за позиции в редица основни дирекции. Тази година за пръв път всеки стажант във Vivacom ще има опция да черпи познания и опит и от други отдели и да опознае компанията още по-детайлно посредством опцията 1 ден в седмицата да се стане част от работата и провокациите в разнообразни основни отдели в компанията.

А измежду най-големите преимущества на стажа във Vivacom, наред с работата в обединен и другарски надъхан екип, по действителни бизнес планове, под управлението и с поддръжката на самостоятелен наставник, са опциите за кариерно израстване. Ето какво споделят 3-ма чиновници, които през днешния ден са мениджъри, само че са почнали своя път в Vivacom като стажанти. Това са Даниела Милева, Николай Генчев и Милена Тошева.

Даниела Милева се включва в Лятната стажантска стратегия на Vivacom през 2013 година преди тъкмо 10 години. В компанията тя открива своето самопризнание, сполучливо минава през 6 позиции, а през днешния ден е старши управител „ Развитие на ИТ артикули “ и дава отговор за огромен екип от експерти. Според Даниела значимите качества, с цел да си сполучлив в толкоз динамична среда са непрекъснатото любознание, да не изпитваш боязън да казваш „ ДА “ и да възприемаш измененията като благоприятни условия.
 Даниела Милева
„ За мен стажантите с капацитет са любознателни и съобразителни младежи, които не одобряват „ ние по този начин го вършим “ като извънредно мнение, а вместо това – търсят и оферират нови решения. Това е най-важният фактор, който демонстрира какъв брой е стимулиран всеки. Така беше и при мен. Аз имах страхотни ръководители и ментори, от които непрекъснато попивах познания и опит, само че ужасно доста ми помогнаха любознание ми и нестихващото ми предпочитание да се развъртвам. И несъмнено одобрявах всяка смяна за опция, а не опасност “ – показа Даниела.

Друг доста забавен, само че и нетрадиционен образец за избор на специалност има Милена Тошева. Тя стартира своя кариерен път в компанията преди 9 години, а през днешния ден управлява екип „ Наеми “ в отдел „ Строителен режим и наеми “. За Милена значима роля за триумфа в корпоративна среда имат екипът и ръководителят, тъй като точно те са носителите на мотивация и убеденост, които поддържат младите в израстването.
 Милена Тошева
„ За мен умеенето да одобрявам провокациите като преимущества, беше едно от най-важните за развиването ми. Много ми оказа помощ, това че не се опасявам да задавам въпроси, както и способността ми да прослушвам деликатно останалите и да вниквам в това, което се споделя. Вярвам, че стажантите са носителите на новото и по тази причина би трябвало да получат независимост на деяние, с цел да могат да дадат свежи хрумвания и по този начин да се трансфорат в носители на позитивна смяна. Именно по тази причина всеки отдел се нуждае от млад и ученолюбив стажант “ – споделя Милена.

„ Не забравяй, че от всеки можеш да научиш по нещо “ – това е първото изречение на Николай Генчев. Днес Николай управлява екип „ Мобилни артикули и услуги за крайни клиенти “, само че стартира кариерата си като стажант в компанията преди 8 години. За тези години той съумява да израсне и да се потвърди в една от най-динамичните дирекции в компанията. Николай цени другия и нетрадиционен метод на мислене на младежите и счита, че стажът е доста значим за трупане на на практика опит.
 Николай Генчев
„ Телекомуникациите са динамичен бранш, който изисква да си в крайник с новостите, да бъдеш непрекъснат и с готовност да се развиваш. За мен качествата и уменията, които са от най-голямо значение са отдадеността към плановете и професионалният метод към всяка задача, без значение от размера и сложността ѝ. Това диря в стажантите. А това, което бих ги посъветвал от сърце, е да се впуснат в 3-месечното предизвикателство, което летният стаж във Vivacom предлага, тъй като е същински забавно и ще имат доста благоприятни условия за трупане на познания и кариерно развиване “  – съобщи Николай.

Повече информация за стажантската стратегия. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР