Кандидатстването за безплатната образователна инициатива е отворено до 10 февруари,

...
Кандидатстването за безплатната образователна инициатива е отворено до 10 февруари,
Коментари Харесай

VMware отвори приема за Talent Boost програмата си

Кандидатстването за безплатната просветителна самодейност е отворено до 10 февруари, като се чака самият курс да започва на 18 февруари.
VMware България разгласи новото издание на Talent Boost – безвъзмездна просветителна самодейност, която цели да усъвършенства и развие знанията на младите гении в създаването на софтуерни артикули и решения в България. В рамките на 12-седмичното интензивно образование, водещи инженери от VMware стават лектори и ментори на студентите, записали се в програмата.

Програмата Talent Boost се концентрира върху развиването на разнообразни умения, нужни за построяването на сполучлива кариера като инженер в огромна IT компания: от логаритми и структури от данни до Spring-базирани приложения. Студентите освен ще подобрят уменията си по програмиране и софтуерните си познания, само че ще се допрян и до изкуството на разбора, софтуерната архитектурата и дизайн.
Едни от най-големите преимущества на програмата са самостоятелното внимание по време на работа, което получава всеки сполучлив претендент, както и опцията за другарство с водещи специалисти в промишлеността,  което разрешава на студентите от първа ръка да научат какво е да развиваш сполучлива кариера като IT експерт на световно равнище.
Заинтересованите студенти би трябвало да изпратят своите кандидатури на уеб страницата на Talent Boost до 10 февруари. Обучението стартира седмица по късно, от 18 февруари, и ще продължи доникъде на месец май, като лекциите ще се организират в границите на 4 часа всеки работен ден.

Програмата е ориентирана към сегашни студенти и цели да надгради получените от тях познания в университета посредством процедура. Местата в нея са лимитирани до 20, по тази причина утвърдените претенденти ще минат през малко изявление, което ще подсигурява, че равнището на програмата дава отговор на уменията на всеки от тях. Критериите за триумф са притежаването на съществени умения в обектно насоченото програмиране, логическо мислене и мотивация за учене.

“Talent Boost дейно добавя теоретичните познания, добити в университета. Програмата ти разрешава да приложиш всичко научено на процедура. Горещо бих предложил на всички, които се интересуват от компютърните науки да аплайват, тъй като програмата дава незаменими умения и контакти, които ще им разрешат да започват своята кариера сполучливо “ показа Стоян Генчев, приключил Talent Boost  и част от екипа на VMware България.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР