Кандидатката за кмет на София Ваня Григорова от години живее

...
Кандидатката за кмет на София Ваня Григорова от години живее
Коментари Харесай

СЕМЕЙНИТЕ ТАЙНИ на Ваня Григорова! Вижте каква красавица е дъщеря й

Кандидатката за кмет на София Ваня Григорова от години живее на фамилни начала с известния публицист Калин Първанов. Той беше измежду първите, поздравили я за триумфа след първия тур на изборите.

Григорова е разведена с първия си брачен партньор Здравко Стойчев, от който има огромна щерка Габриела. Девойката е наследила и мозъка, и хубостта на своята майка, безапелационни са близки до синдикалистката. Във вторник Габи отпразнува своя 20-и рожден ден. Тя е приключила столичната Първа британска гимназия с отличен триумф, а през предходната есен след 10 тежки изпита е била призната да учи архитектура в влиятелния държавен Политехнически университет в Торино, Италия. Наследничката на Ваня и към днешна дата живее на Ботуша, а майка й постоянно пътува до там, с цел да се виждат и да прекарват време дружно.

Ваня не обявява персоналния си живот прекалено, само че в обществените й мрежи не липсват фотоси с мъжа до нея и щерка й. През това лято, малко преди старта на акцията й за кметския стол в София, са били тримата на море фамилно във Варна. „ И аз да хвана нещо в този живот…От години съм направил своя избор ”, написа Калин Първанов под морски кадър, на който прегръща своята обичана на паметния плаж Фичоза.

Григорова не крие, че е минала сложен житейски път. Професионалната й биография стартира от чистачка в учебно заведение и служащ във верига за бързо хранене, а през днешния ден е на крачка от това да стане кмет на столицата. Тя не се срами от предишното си и споделя, че с помощта на тестванията в професионален проект е съумяла да научи доста.

„ Да работя в учебно заведение като чистачка се наложи по време на ръководството на Иван Костов. Тогава просто нямаше никаква работа. Току-що бях приключила Търговско-банковата гимназия с доста добър, съвсем отличен триумф, и все пак нямаше никаква опция за реализация. След като 2 години нямаше къде да работя, а към този момент ме бяха приели в УНСС, трябваше някак да си заплащам таксите и изпитите и това беше единственото, което можеха да ми предложат от Бюрото по труда. Гледаха ме с леко състрадание и ми споделиха: „ О, това надали ви интересува – вие сте младо момиче, едва ли ще желаете да работите като чистачка. ” „ Не, в противен случай, интересува ме! – споделих. – Все е някаква работа, аз от труд не се багра. ” Така започнах като хигиенистка в учебно заведение – всяка заран в 7, с кофата и парцала. Смея да кажа, че си вършех отговорно и добре работата ”, споделя Ваня.

„ Нямам никакви угризения да работя каквото и да е. Никога не съм се срамувала даже за момент от това, че съм чистила учебно заведение. Не знам дали ще съумея да стигна до тези хора, само че съм извънредно признателна на домакина на 118-о учебно заведение, който прояви схващане към мен и откакто си завършек работата, ми позволяваше да не заставам в коридора дежурна, а да влизам в стаичката на чистачките, с цел да изучавам за изпитите. Там открих хора, които всячески се опитваха да ми оказват помощ, и постоянно ще съм им признателна. Като чистачка работих към 5 месеца, след което аплайвах и ме одобриха във верига за бързо хранене „ Макдоналдс ”. Там пък открих другари, с които сме близки и сега. Не считам това време за изгубено, в противен случай – това е времето, което ме приучи на трудова дисциплинираност - там нямаше по какъв начин да закъснееш, влизаше се с карта. Бях хостеса – това са девойките, които канят гостите, провеждат рождените дни на децата, наблюдават те да се усещат удобно. Получавах доста ниско възнаграждение, само че човек знае 2 и 200. Аз съм от нормално семейство на работещи хора, само че там видях и усетих в действителност компликациите на работягите ”, признава Григорова.

Мъжът до Григорова Калин Първанов: Ваня няма какво да губи, може единствено да завоюва

„ Нищо не е непременно. Ваня няма какво да губи, може единствено да завоюва. Други имат какво да губят, заложили са, вложили са... Интуицията ми подсказва, че хората не обичат нагласени мачове. “

Това сподели за „ Ретро “ Калин Първанов, мъжът до Ваня Григорова, на въпрос дали тя има шансове да завоюва на балотажа за кмет на София в борбата с Васил Терзиев.

„ Всички разчитаха на корав електорат, а Ваня се бореше за всеки глас. Сигурен съм, че в щаба на нейните съперници сега много треперят по въпроса: А какво ли ще решат тези 500 хиляди, които не излязоха да гласоподават на първия тур? Какво ли ще стане, в случай че единствено една част от тях решат да излязат? Защото борбата на твърдите електорати към този момент свърши “, разяснява още Калин Първанов.

Според него Ваня Григорова е съумяла да победи претендента на ГЕРБ Антон Хекимян, тъй като в нейно лице хората са усетили един същински човек от плът и кръв. „ Един действителен човек, който се движи по същите улици, по които и те, по същите счупени плочки, по които и те, а не по червен килим. Затова и доста постоянно срещаме хора, които споделят на Ваня: „ Аз в никакъв случай не съм дал своя вот за Българска социалистическа партия, за лявото, аз съм десен, само че в този момент гласувах за вас “. “

Мъжът до Григорова счита, че тя печели симпатизанти със своята  непримиримост, целеустременост, сексапил и голяма сила. И поради концепциите, в които има вяра. „ Оказва се, че това, което тя слага като акцент в акцията, е доста значимо и хората го припознават “ - добавя Първанов.

Ваня Григорова и Калин Първанов са двойка отдавна

Ваня и Калин на море във Варна

С щерка си Габриела в Рим

Габриела като абитуриентка

Габи учи архитектура в Торино

Автор: pik.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР