Кандидатка за титлата „Мис Силикон“ Кати Дойнова призна, че след

...
Кандидатка за титлата „Мис Силикон“ Кати Дойнова призна, че след
Коментари Харесай

Силиконката Кати Дойнова: Депутат ми предложи 10 000 лева за SEX

Кандидатка за купата „ Мис Силикон “ Кати Дойнова призна, че след присъединяване й в състезанието, където стана първа подгласничка, е получила непристойно предложение от роден политик, само че отхвърля да каже името му. Уточнява единствено, че е бил народен представител в един от последните парламенти.

„ След „ Мис Силикон “ получих двойно по- скъпо предложение за секс, откакто до този миг ми бяха предложили най-вече 5000 лева, както споделям и във визитката ми. Няма да кажа името на въпросния политик, не желая да имам проблеми, само че нашите политици и народни представители по принцип са фенове на нежния пол “, показа Кати Дойнова.

Миската няма задръжки и несъмнено не се тормози да приказва за секс и пари. Признава, че е взимала суми и скъпи дарове.



Хвали се, че от последното си гадже е съумяла да измъкне стотици хиляди, точно той й е платил интервенцията за увеличаване на бюста. Зарязала го е незабавно, откакто е спрял да дава отговор на условията й.

Преди време неин ухажор я снима, до момента в който вършат секс, а по-късно употребява клипа, с цел да я изнудва за пари. Секси мацката не се поддава на операцията и оставя свободно порното с нея да се движи в мрежата.

„ Всички са виждали по какъв начин се прави секс, нищо ново под слънцето, не ми пука “, безапелационна е Дойнова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР