Кандидатите за участие в парламентарните избори на 25 юни този

...
Кандидатите за участие в парламентарните избори на 25 юни този
Коментари Харесай

Без дебат преди изборите в Гърция

Кандидатите за присъединяване в парламентарните избори на 25 юни този път няма да кръстосат отзиви в ефир, написа в. „ Катимерини “, представени от Българска телеграфна агенция.

На днешното съвещание на представителите на петте партии, които влязоха в Народното събрание след изборите на 21 май - Нова народна власт, СИРИЗА, ПАСОК, Гръцката комунистическа партия и Гръцко решение, в началото беше взето решение дебатът да се отсрочи поради нещастието с потъването на транспортен съд с мигранти край Пелопонес през вчерашния ден. Намерените до момента жертви са 78, а оживели от избавените 104-ма мигранти настояват, че на борда е имало до 750 души, измежду които и дами с деца. Заради злополуката страната разгласи тридневен печал.

Нова народна власт предложи предизборната кръстосана полемика сред партиите да се организира в събота, само че СИРИЗА, ПАСОК и Гръцката комунистическа партия отхвърлиха, защото за тогава имат планувани манифестации. 

В последна сметка партиите не можаха да стигнат до консенсус, защото графикът на всички за последната седмица преди денят на изборите е зает със събития.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР