Кандидатите за евродепутати от БСП за България Сергей Станишев, Иван

...
Кандидатите за евродепутати от БСП за България Сергей Станишев, Иван
Коментари Харесай

Сергей Станишев: БСП е партията, която търси равен старт за дребния и среден бизнес

Кандидатите за евродепутати от " Българска социалистическа партия за България " Сергей Станишев, Иван Кръстев и Цветелина Пенкова се срещнаха с представители на българската общественост във Англия.

Срещата бе извършена в границите на Фестивала за източноевропейска просвета, който се организира тази година в Енфилд, Северен Лондон.

Срещата и фестивалът бяха проведени с присъединяване на организацията на Българска социалистическа партия в Лондон и нейния ръководител Нишан Джингозян, както и благодарение на Българския център за обществена интеграция и просвета.

Сергей Станишев уточни, че в редица диалози, представителите на българската общественост желаят в България да се основат условия за работни места, почтено и заслужено възнаграждение и опция за развиване.

Станишев посочи: " Дългосрочната огромна цел на България би трябвало да бъде реализирането на всеки човек посредством своя гений и своите познания и да способства за развиването на България. Най-големият капитал на страна са хората. "

Председателят на ПЕС акцентира нуждата да се промени икономическата политика и институциите по този начин, че да се отворят доста повече благоприятни условия за всеки човек, доста повече в сравнение с е в този момент.

" Това е задачата на Българска социалистическа партия, тъй като тя е партията, която пази елементарните хора, тя търси еднакъв старт за дребния и междинен бизнес. Нужна е доста поцялостна, дейна и добре обезпечена кадрово финансова политика на българската страна за българите в чужбина ", означи Сергей Станишев.

Той добави, че е належащо българските посолства да бъдат доста подсилени. Повече от 280000 души живеят във Англия и те имат потребност от институционална и експертна поддръжка. За това би трябвало целенасочена и фокусирана политика.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР